Meer over ons

Wie zijn wij?

Alcco zoals de naam al doet vermoeden staat voor “Alkmaar Computers”. Maar het gaat nog verder. Zoals veel mensen weten werd heel vroeger de plaatsnaam Alkmaar anders geschreven. Namelijk “Alcmaer”. Alkmaar een stad met een rijke handels historie. Vanaf het jaar 1600 ontwikkelde Alkmaar zich van handelsplaats met een eigen vloot, tot een markt- en verzorgingscentrum voor de wijde omgeving.

Alcco een handelsonderneming, die de traditie van Alkmaar eert en zorg draagt voor de problemen van de 21e eeuw, namelijk computers. Haar deskundigheid heeft Alcco de afgelopen jaren ruimschoots bewezen, en deze zal alleen maar toenemen.

ALCCO, EEN BEDRIJF MET EEN MISSIE

Vanwege de huidige snelle ontwikkelingen in de IT-markt is het vervangen van computerapparatuur een continu proces geworden. Maar al is de apparatuur economisch afgeschreven, ze is nog wel van een uitstekende kwaliteit. Alcco ziet het als haar missie om informatietechnologie voor iedereen bereikbaar te maken De invulling van die missie heeft voordelen voor gebruikers, organisaties en het milieu.

Kwaliteit is daarbij onze eerste zorg. Alcco ziet kwaliteit als een integraal bestanddeel van haar professioneel handelen, een niet-aflatend streven. Primaire drager van deze kwaliteit is de individuele medewerker van Alcco, die zich met kennis van zaken, een alerte houding en een open communicatie van zijn taak kwijt. De verantwoordelijkheden die we als onderneming hebben (niet in de laatste plaats waar het de kwaliteit betreft), worden in de eerste lijn gedragen door alle leden van het team van Alcco.

Wat doen wij?

Alcco Alcmaer Computers is een jong en dynamisch bedrijf. Wij focussen ons op de reparatie van computers zowel hardware- en softwarematig. Maar we verkopen ook computers en toebehoren.

BIJ ONS KUNT U TERECHT VOOR:

• Reparaties van computers, laptops, telefoons, tablets en e-readers
• Verkoop van nieuwe en gebruikte PC’s en Laptops
• Software
• Supplies
• Randapparatuur (zoals muizen, toetsenborden, printers etc.)

open

Wij zijn Vrijdag 10 en Zaterdag 11 september gesloten.